Pimmsroute 2018

 

Welkom op de aankondiging van de PIMMS ROUTE 2018 die doorgaat van zondag 30 juni tot zondag 15 juli.

De overtocht gaat naar Dover waar we afspreken in restaurant Cullens Yard voor de kennismaking, natuurlijk met een glas Pimms. Dit restaurant is gevestigd in een oud pakhuis aan de voormalige dokken. Als het weer het toelaat kunnen we buiten zitten en genieten van het zicht op de marina.

Volgende bestemming is Shoreham. Ook hier 2 restaurants bij de marina, maar hier geen beoordeling.

Van Shoreham varen we naar Chichester waar we twee nachten blijven wat ons de gelegenheid geeft om de historische stad te bezoeken.

Volgende stop is East Cowes op het eiland Wight waar we, als er voldoende geïnteresseerden zijn, de feesttent van de marina kunnen afhuren voor een barbecue.

Van East Cowes varen we naar Southampton en dan naar Lymington om terug te keren naar Gosport, waar we twee nachten blijven liggen. Dit biedt ons de kans om de historische dokken of het ‘Royal Navy Submarine Museum' te bezoeken. Vergeet ook niet om te genieten van het mooie uitzicht vanop de Spinnaker Tower of om eens langs te gaan in één van de 30 gezellige restaurants, bars of cafés langs de Gunwharf Quays.

De volgende halte is Brighton met het exotische Royal Pavillon en Brighton Pier, waar we ook 2 nachten blijven.

De laatste stop voor Dover is Eastbourne om dan terug naar Nieuwpoort te varen.
Sommige van deze uitstappen kunnen georganiseerd worden voor de groep maar daarvoor moeten we eerst het aantal deelnemers kennen.

Dus graag zo snel mogelijk Peter Schofield verwittigen met opgave van:
Naam van de boot
Naam van de skipper:
Lengte, breedte en diepgang van de boot
Het aantal deelnemers.

Email: ptrschofield@gmail.com
Passe Vite II - ponton D