Paasontbijt en eierenraap

Practical
Information

Locatie

KYCN Clubhuis

Datum

09/04/2023

Duur

09u00

PAASONTBIJT & EIERENRAAP

Op Paaszondag, 9 april 2023 wordt Pasen gevierd met de leden, hun kinderen en kleinkinderen in onze Club.

Aanvang om 09u00: We starten in het clubhuis met een verzorgd Paasontbijt: pistolets, chocoladebroodjes, croissants, variëteit van beleg. Koffie, thee en chocomelk.

Tijdens en na het ontbijt kunnen de kinderen een mooie tekening maken. Alle tekeningen worden tijdens de ganse paasvakantie in de Club tentoongesteld! Zo kan iedereen ze bewonderen… Kleurpotloden en stiften wel zélf meebrengen. Vergeet ook niet je naam en leeftijd op je tekening te plaatsen.                                                               

Dan volgt de paaseierenraap, buiten uiteraard rond 10u30. Met al die wapperende vlaggen zullen de paasklokken de Krommehoek, zeker niet voorbijvliegen!

Kostprijs: €10 voor de leden, niet leden 15€ drank inbegrepen tot 11uur. Kinderen van 3 tot 12 jaar €5 voor leden, niet leden: 10€

Kinderen, ingeschreven voor het ontbijt, zijn sowieso ingeschreven voor de paaseierenraap.

Indien u enkel voor de eierenraap komt, gelieve u dan ook zeker in te schrijven en het aantal kinderen te vermelden. Afspraak om 10:00.

Breng familie en vrienden mee, jong én oud, dan wordt het dubbel gezellig!

Inschrijven mogelijk: via dit inschrijvingsformulier of op het secretariaat (contacteer ons via mail of telefonisch 058/23 44 13)

Inschrijving Paasontbijt

Dit formulier is alleen beschikbaar voor leden. Registreer/log in om toegang te krijgen tot dit formulier.
Deel deze link

Eerstvolgende
Activiteiten