6u van de KYCN

Op 15 augustus ging van 10u tot 16u de 6u van de KYCN door! 23 boten verzamelden zich aan de startlijn, en na de wedstrijd konden de vermoeide crews genieten tijdens de prijsuitreiking en de BBQ. Proficiat aan RED CLOUD die won, voor Bad Joke en Sea Jou 2. Verslag van Mike Van Meel. 

De 6 u van de KYCN : een geslaagde editie!

Cijfers in overvloed: 15-08-2021 uiteraard, de 6 uren van NIEUWPOORT, 23 boten, 10.00 u start, 4 tot 5 BEAUFORTS, 16.00 u einde van de regatta, 17.00 u definitieve afsluiting aankomstlijn.

2 à 6 ronden afgelegd voor 17.00 u, daar krijg je ontegensprekelijk  honger en dorst van. Snel 1, 2, 3 of nog meer pintjes om de dorst te lessen en de spanning onder controle te houden in afwachting van de rangschikking : de 1ste, de 2de en volgende. Dan aperitief aangeboden door de club, de lachende gezichten niet meegeteld want ontelbaar. Genieten van het terug samenzijn!

Zo schoven ook meer dan 100 zeilliefhebbers aan voor de BBQ.

Niet alleen jullie talrijke aanwezigheid maar ook de zon en de noodzakelijke wind waren op de afspraak om van deze zes uren van NIEUWPOORT en geslaagde editie te maken. Dank zij de prachtige foto’s van Gerhard BATUR kunnen jullie die dag nog even herbeleven (via Facebook of in de fotogalerij in de ledenzone) .

Even de aandacht van de HCUP habitués voor de volgende regatta van zaterdag 21 augustus, de ONZK NIEUWPOORT-OOSTENDE-NIEUWPOORT, inschrijvingen via de site zijn onontbeerlijk daar de officiële regels van de federatie dienen hier te worden gevolgd.  Meer info via deze link.

Drone foto, courtesy of Nicolas Dermaux

Deel deze link