Beste bezoeker, WELKOM!

VHF Kanaal CH31
51°08'32.6"N

2°44'25.4"O

In onze makkelijk bereikbare en goed beschutte haven, bent u heel het jaar door welkom. Als een praktische tussenstop onderweg naar Frankrijk, Engeland of Nederland, of voor een langdurig verblijf om de regio te ontdekken, in de KYCN is iedereen welkom!

Ligging

In het onderstaand grondplan kunt u de exacte ligging van de KYCN terugvinden. Ook kunt u op volgend filmpje het binnenvaren bekijken. Bij het binnenvaren van de havengeul houdt u rechts aan en zo komt u de KYCN binnen. Na de 6 eerste pontons komt u toe in het binnenbassin, waar de bezoekerssteiger aan uw linkerzijde ligt en onze havenmeesters klaar zullen staan om u te verwelkomen en u uw definitieve plaats toe te wijzen. Wenst u meteen door te varen naar uw plaats voor de nacht? Dan kunt u onze havenmeesters oproepen op VHF kanaal 31.

Bekijk tarieven

Bekijk plattegrond

Summerdeals voor bezoekers

Faciliteiten

In volgend detailplan, vindt u de verschillende faciliteiten terug waarover de KYCN beschikt. In ons volledig uitgerust sanitairblok vindt u ook wasmachines terug. Op de bezoekerssteiger kunt u diesel tanken, en ook onze travellift staat ter beschikking voor de bezoekers. Op 500m wandelen vindt u een grote supermarkt terug voor uw inkopen. Het clubrestaurant, d'Oude Jachthaven, verwelkomt u graag voor een heerlijke maaltijd, twijfel niet om te reserveren!

Contacteer ons

Geniet van activiteiten
voor jong én oud

In Nieuwpoort en omstreken is er voor elk wat wils. Het strand is makkelijk bereikbaar via de havengeul promenade, of met de tram. In Nieuwpoort-bad kunt u winkelen in de winkelstraat. Ook culturele activiteiten zijn er meer dan genoeg in Nieuwpoort. Het Albert-I monument en het onderliggend Westfront museum in Nieuwpoort-stad heeft u een mooi beeld van de belangrijke functie die Nieuwpoort in Wereld Oorlog I innam. Ook steden zoals Ieper, Brugge en Veurne zijn mooie historische steden in de buurt van Nieuwpoort. Voor meer info kunt u de bezoekersbrochure bekijken.

Contacteer ons

Ontdek onze brochure

Activiteiten in en rond Nieuwpoort

Heb je nog
vragen?