Verhuur
& events

Feestzaal
Club des jeunes

Onze stemmig ingerichte “Club des Jeunes” kan gehuurd worden voor feesten, party’s, recepties, communies etc. voor 100 à 200 personen (80 zitplaatsen). De locatie beschikt over een ruime bar met tapkast en koelkasten voor dranken, eigen toiletten en een beperkte keuken.
Voor de catering kunt u beroep doen op het team van ons restaurant d’Oude jachthaven of daar zelf in voorzien.
Er is een muziekinstallatie aanwezig voor achtergrondmuziek.

Huur locatie

Events & seminaries
Casaer zaal

Onze ruime “Casaer”-zaal, in een zijvleugel van ons mooie clubhuis, biedt faciliteiten tot 40 deelnemers voor meetings, opleidingen of seminaries en beschikt over de nodige audiovisuele infrastructuur en een eigen wifi-netwerk.
Er zijn ook 2 extra “break-out” rooms beschikbaar.

Voor de catering kunt u indien gewenst ook beroep doen op het team van ons restaurant d’Oude Jachthaven.
Extra teambuilding activiteiten zoals zeiltochten op zee of een spectaculaire tocht met een RHIB kunnen geregeld worden.

Huur locatie

Events

Onze terreinen en infrastructuur op het water kunnen gehuurd worden voor allerlei events, bijvoorbeeld voor het plaatsen van een feesttent, of een activiteit op de terreinen te organiseren.
Als recente voorbeelden zijn daar de “Captains of de Industry” , "Winds of Real Estate", “Dolce Petanque” (een petanque competitie voor topchefs) of corporate events met uitvaren op een grote race-trimaran.

Graag onze seminariebrochure
doorbladeren?

Heb je nog
vragen?